Datum: subota novembar 21, 2020

Prethodni meseci bili su puni izazova za sve nas a praznici su idealno vreme da sebe i svoje najmilije obradujete i opustite se u divnom planinskom ambijentu. Većina nas nije imala pravi odmor tokom leta, boravili smo u gradu i bili izloženi ne tako čistom vazduhu, svakodnevnoj žurbi i stresu pa je neophodno posvetiti se sebi, svom zdravlju, porodici i prijateljima.

 

Iako o popularnim inostranim destinacijama trenutno možemo samo da maštamo i čekamo neko bolje i zdravije vreme, ono što možemo je da odaberemo mesto za odmor koje u sebi spaja čist vazduh, mir, prirodu, dobru hranu i zabavu u planinskom ambijentu. Svi ovi epiteti mogu se slobodno staviti uz Zlatibor, planinu koja uživa veliku popularnost kako među domaćim turistima tako i onim iz regiona, a koja će i ove zime biti pravi izbor za odmor i predstojeću sezonu praznika.

 

Zlatibor Nova Godina Zima

 

Idealno mesto za porodični odmor

 

Prestonica domaćeg planinskog turizma zimi je prava poslastica za one koji vole skijanje i porodični odmor. Sneg, svež vazduh, prelepi skijaški tereni, živopisni predeli i obilje sadržaja, kao i privatni smešaj po povoljnim cenama, čine ga idealnim izborom za odmor sa porodicom.

 

Ski centar Tornik na samo 9 kilometara od Zlatibora, na nadmorskoj visini od 1110 -1490 m, tri staze i žičarom, kao i sadržajima namenjenim najmlađima, zadovoljiće potrebe svih članova porodice. U sklopu ski centra postoje i škole skijanja za mališane koji će ove zime prvi put stati na skije. A dok klinci uče osnovne skijaške korake, mame i tate mogu uživati u kuvanom vinu i toplim kafama u nekom od obližnjih kafića.

 

Takođe, vožnja gondolom dugačkom devet kilometara koja povezuje centar Zlatibora i Tornik, biće nezaboravno iskustvo ne samo za vaše klince već i za vas.

 

Za porodični odmor svakako je veoma važan i udoban i prijatan privatni smeštaj po povoljnim cenama sa obezbeđenim parking mestima. Veliki broj apartmana nudi i niz besplatnih pogodnosti za svoje goste kao što su wireless internet, DVD-teka sa filmovima i crtaćima za mališane, sopstveno dvorište i slično.

 

Jedna od nezaobilaznih lokacija na Zlatiboru, bilo da dolazite sa porodicom ili prijateljima, svakako je i zlatiborska pijaca na kojoj možete degustirati i kupiti ukusne planinske sireve i kajmak, domaću rakiju i zlatiborske čajeve koji će vas grejati tokom cele zime, zatim tradicionalne zlatiborske specijalitete od mesa i ručno pravljene ukrase.

 

Zlatibor Zima Kvad

 

Prava lokacija za nezaboravni provod sa prijateljima

 

Uređeno šetalište Zlatibora, pregršt kafića, pabova i restorana sa ukusnim, domaćim specijalitetima i udaljenost od gradske gužve biće idealan izbor za kvalitetno provedeno vreme sa prijateljima i dragim ljudima.

 

Savetujemo vam da na vreme potražite najbolje ponude apartmana na Zlatiboru  jer se zbog velike potražnje upravo pred praznike, kapaciteti veoma brzo popune. Komforni smeštaj sa udobnim spavaćim sobama i prostranim dnevnim prostorijama kao i moderno opremljenim kuhinjama, pružaju sve potrebne pogodnosti za zajednički odmor sa dragim ljudima.

 

Zlatibor Nova Godina Zima

 

Čarobno mesto za doček Nove godine udvoje

 

Sneg, planina, kamin, sauna već pri samom pomenu mirišu na romantiku i idilične trenutke. Opuštajuća zimska atmosfera, mir, priroda i izolovanost od užurbane svakodnevice učiniće vašu Novu godinu na Zlatiboru nezaboravnom jer ćete u potpunosti moći da se posvetite jedno drugom. Nađite savršen smeštaj za doček Nove godine 2021. na Zlatiboru.

 

Duge šetnje snežnim stazama, romantična vožnja gondolom, kuvano vino i ukusna planinska hrana biće dovoljni za savršeno praznično uživanje udvoje.

 

Ovo je samo deo razloga zbog kojih ova divna planina uživa opravdanu popularnost. Iako je ova godina zbog pandemije drugačija od prethodnih, Zlatibor i pored toga ostaje oaza mira, lekovita banja, rekreativni centar i mesto najlepših okupljanja i opuštanja.

 

Na ovoj snežnoj lepotici nazdravite novoj godini, lepšim danima, prijateljima i porodici jer upravo ovakvi zajednički trenuci pune nas pozitivnom energijom i pomažu da lakše prođemo kroz izazove kao što je trenutna situacija. Prepustite se planini i novim avanturama koje vas čekaju baš ovde, na 1496 metara nadmorske visine.