Datum: nedelja april 11, 2021

Naš sajt – Zlatiborapartmani.rs je zvanično jedan od 5 najboljih turističkih sajtova i jedan od 50 najboljih sajtova u Srbiji u 2020. godini!

 

I dok je narod podeljen oko vakcina, Korona virusa i novih epidemioloških mera, oko jedne stvari se složio – Zlatiborapartmani.rs je i zvanično jedan od 50 najboljih sajtova u Srbiji, prema mišljenju publike i stručnog žirija PC Press-a.

 

HVALAAA!

 

Suvišno je da vam pišemo kako je Zlatibor postala jedna od najatraktivnijih lokacija za beg iz gradske vreve, pogotovo u poslednjih godinu dana kada nam je pandemija promenila život iz korena, kao i da je Internet glavno sredstvo za pronalazak smeštaja u kojem ćete uživati tokom boravka na popularnoj planini. Sve to već znate i sami, ali, nažalost, isto tako znate i da često ne bude sve onako kako je predstavljeno, pa se desi da „zalutate“ i tamo gde niste želeli, a neretko i da platite koliko niste planirali. Zato je topla preporuka i provereni sajt uvek najbolje rešenje, a da svi putevi vode na Zlatiborapartmani.rs – sada je i zvanično potvrđeno.

 

 

Zlatiborapartmani.rs je sajt broj 1 za pretragu proverenih smeštaja na Zlatiboru.

 

PROŠLE GODINE NAGLI PORAST GOSTIJU

 

Jasno je i zbog čega smo tokom 2020. godine bili posećeniji nego prethodnih godina i ponosni smo na činjenicu da smo opravdali poverenje naših korisnika.

 

Želeo bih da se zahvalim u ime cele ekipe sajta Zlatiborapartmani.rs. Naravno da je prošla godina bila nešto drugačija nego što je to bio slučaj do sada. Poznato je da mnogi naši ljudi putuju i bukiraju smeštaj preko Interneta, međutim, prošle godine je naš sajt zaista doživeo totalnu eksploziju! Poseta je bilo za oko 50 odsto više, samim tim i bukiranja na našoj najpoznatijoj planini u Srbiji – na Zlatiboru. Još jednom, veliko hvala i nadam se da ćemo i sledeće godine biti ovde sa vama“, poručio je na dodeli nagrada Ivan Malovrazić ispred sajta Zlatiborapartmani.rs.

 

zlatibor apartmani prezentacija

 

SLUŠAJUĆI SEBE I VAS, STIGLI SMO DO SAMOG VRHA

 

Svojim jedinstvenim, slikovitim i pre svega realnim prezentacijama smeštajnih jedinica na Zlatiboru zadobili smo Vaše poverenje, izdvojili se i postali prepoznatljivi u moru drugih sajtova. A danas, kada je svima sve dostupno na samo jedan klik, nije baš lako isplivati i zadržati se na vrhu.

 

Nije bilo lako ni pronaći put do vas, ali zavrnuli smo rukave i krenuli od nule. U kratkom roku ispunili smo vaša očekivanja zato što smo se iz dana u dan, godinama unazad, trudili da budemo što bolji, što ažurniji i da vam ponudimo ono što zaista i tražite:

  • tačne cene smeštaja,
  • realni prikaz smeštajnih jedinica,
  • sve informacije o smeštajnom objektu,
  • ocene stvarnih gostiju.

 

Zlatiborapartmani.rs napredak grafikon

 

ZADOVOLJNI KLIJENTI I GOSTI UVEK NA PRVOM MESTU

 

Sa radom smo počeli 2014. godine i u prvih godinu dana ponudili smo vam 20 smeštajnih jedinica na Zlatiboru. Od tada, pa sve do danas, na vrhu smo Google pretrage, a broj smeštaja je petostruko veći nego u početku. Prezentacije smeštaja pogleda i do pedeset hiljada potencijalnih gostiju u toku godine.

 

A ono što nas izdvaja od ostalih su, pre svega, cene koje su preko nas uvek povoljnije, jer ne naplaćujemo nikakve provizije, pa gosti plaćaju cenu koju vide na sajtu direktno – vlasnicima smeštaja.

 

 

POVERENJE NEMA CENU – IZABRALI STE NAS DA BUDEMO JOŠ BOLJI

 

Danas, kada je nagrada kao potvrda uspeha i rezultat dugogodišnjeg truda u našim rukama, ovim putem želimo da vam se zahvalimo što ste nam pružili šansu i što se našem sajtu svakodnevno vraćate. Trudićemo se da i u narednim godinama opravdamo vaše poverenje i da budemo još bolji, koliko god je to moguće. Jer, bez Vas, ne bismo ni bili tu gde jesmo.

 

 

Kada se vidimo na Zlatiboru?