Nema ocena

Kontakt i lokacija

Jovanke Jeftanović BB, Zlatibor - Prikaži mapu
www.apartmani-roganovic.com
Ne možete da nađete lokaciju smeštaja?
Pokaži mi put
Pokazi rutu

Cene

30€
30€
30€
30€
Pošalji Poruku

Udaljenosti

Centar (Kraljev Trg)928m
Autobuska stanica647m
Pijaca755m
Ski Centar Tornik10.438m
Spomenik streljanim partizanima2.865m
Vodopad – Gostilje20.135m
Stopića pećina19.945m
0 kreveta
U zgradi

O smeštaju

Čist vazduh, prelepa priroda i savršen mir su oduvek privlačili ljude i predstavljali sinonim za pravi opuštajući odmor, daleko od gradskih gužvi i svakodnevnog stresa.

A ako sav taj mir možete osetiti u potpunom komforu ispijajući kafu ili neko omiljeno piće na velikoj prostranoj terasi sa predivnim pogledom na čistu prirodu i zelenilo, onda su Apartmani Roganović na Zlatiboru najbolji izbor za Vaš odmor.

Doživite nešto novo u prirodnom opuštajućem ambijentu luksuznih Apartmana Roganović i zamenite na trenutak lavirinte mesta u kojima živite, sa mirom i prirodnom ravnotežom našeg okruženja, a uz koje ćete naći savršeno utočište za beg od svakodnevnog ubrzanog života.

Apartmani Roganović se nalaze u neposrednoj blizini restorana „Miris Dunja“, u naselju Đurkovac. Objekat je nov i kompletno luksuzno namešten, i sa zasebnim velikim parkingom za goste.

Kvalitet kojeg potvrđuju gosti, kao i ugodna i opuštena porodična atmosfera, čine apartmane Roganović mestom koje će Vašem toliko potrebnom odmoru dati maksimum, zadovoljavajući sve Vaše potrebe.

APARTMANI
Svaki pojedinačni apartman u Vili Roganović nudi komforan i luksuzan odmor, u potpunom osećaju slobode u prostranoj spavaćoj sobi sa bračnim krevetom, kompletno opremljenoj kuhinji sa trpezarijom te dnevnom sobom sa krevetom na razvlačenje, a o samoj urednosti apartmana brine kućepaziteljka (pospremanje apartmana, zamena posteljine i peškira).

Ako ipak ne možete bez današnje tehnike i interneta, svaki apartman je opremljen kablovskom televizijom sa po dva uređaja, jedan u dnevnoj sobi i jedan u spavaćoj, te besplatnim bežičnim internetom.

Ocene

Odseli ste u ovom smeštaju?
Podelite utisak!


1         5

1         5

1         5

1         5

1         5

1         5